Родни милионери пропищяха от бивша любовница на Слави Трифонов!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Въпросната миска участва преди 2 години в конкурса „Мис България“, но не спечели титлата. За сметка на това обаче бе забелязана от доста родни богаташи и милионери, които направиха всичко, за да я вкарат в леглото си. За много от тях обаче това бе най-голямата им грешка, тъй като варненската красавица успяла много добре да ги плени с чар и красота, а после да изцоца банковите им сметки до край. 

Сред пострадалите от Звезделина Иванова се спрягат имената на Красьо Черния, който според слуховете зарязал фолк певицата Магда, за да се захване с Иванова. Тя обаче си взела от него каквото ѝ трябвало и го напуснала, въпреки, че той е бил най-дългата ѝ връзка. Според слуховете, най-много от Звезделина си изпатил строителният предприемач Румен Иванов, който буквално фалирал бизнеса си, за да може да угоди на миската. Той не спирал да води любимата си красавица по разни екзотични екскурзии, острови, да ѝ плаща всички покупки, да ѝ прави подаръци и прочие. Заради това обаче бизнесът му фалирал, защото Иванов буквално го зарязал, писаха колегите от Razkritia.com. 

За сега не е ясно с колко миската е одрусала най-добрия шоумен у нас- Слави Трифонов, тъй като за аферата им не се знае почти нищо. Със сигурност обаче Звезделина не се е разминала само с някой и друг по-скъп подарък.