Гъмов аут от „И аз го мога“?! Появи се пиян в национален ефир?!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Колегите от Skandalno.net  разкриха, че Станимир Гъмов, който води новото шоу по Нова Тв- „И аз го мога“ всеки момент може да бъде уволнен и да изхвърчи от предаването. Причината за това е, че Гъмов се появи в национален ефир във видимо нетрезво състояние, изгаври се с номера на Иван Звездев и за малко не провали номера на Яна Маринова. 

Според уж достоверни източници, Гъмов е гаврътнал няколко питиета преди да излезе на сцената, защото се е почувствал напрегнат от факта, че шефа му и продуцент на шоуто ще бъде в журито. Водещият през цялото време пелтечеше в ефир и бъркаше думите, а за да се оправдае твърдеше, че така пише на аутокю-то му. Кулминацията беше обаче, когато Гъмов нахлу и призова публиката да аплодира Иван Звездев по средата на номера му, който едва не се провали заради водещия. Той нахлу и стресна Звездев, който балансираше легени с пръчка в устата си. Именно тогава побеснелият Халваджиян му заяви в ефир, че за този гаф Гъмов ще отнесе глоба и избесня, че е прекъснал кулинара по средата. 

А какво ли щеше да стане, ако бе прекъснал и номера на Яна Маринова, както се бе засилил …!? 

За сега не е ясно дали Гъмов ще бъде уволнен. Глобата за появата му в нетрезво състояние в национален ефир обаче му е в кърпа вързана.