Тайната за красива и гладка кожа на Мария Игнатова- домашна маска за лице с мед!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Мария Игнатова непрекъснато се подлага на най-различни разкрасителни процедури, с които да поддържа стегната и свежа кожата по лицето и тялото си, разкриват от skandalno.net. Чаровната блондинка обаче разчитала изцяло на себе си, що се отнася до това да запази кожата си вечно млада. Въпреки звездния си стату, Игнатова отказвала да посещава специализирани естетичсеки салони и предпочитала изцяло да се довери на природните и домашни рецепти за красота.

Advertisement:

Тайната за гладка и стегната кожа, красавицата дължала на маските с мед, които постоянно нанасяла върху лицето си. Тя леко притопляла натуралния продукт, купен от пазара, след което го нанасяла върху кожата си, където оставяла сместа да престои 20 минути. Мария често правела и маски с яйце. Въпреки възраженията на сърпуга й Рачков, който бил на мнение, че продуктите трябва да се използват само за хапване, Мария продължавала да ги употребява и за други

нужди, без да обръща внимание на приказките на мъжа си. Благодарение на невероятните съставки, които съдържа меда, Мария не изпитвала притеснения затова, че тютюнопушенето по някакъв начин би се отразило на вида на кожата й. Водещата е известна заклета пушачка. Слабата й и крехка визия също се дължи на огромния борй цигари, които тя изпушва за ден, твърдят запознати. За сметка на това обаче, Мария се хвалела с гладка и чиста кожа, на която много нейни приятелки завиждали.