Като в турски сериал! Снимка на Михайлов и Божинови предизвика фурор в нета!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Кой да предположи, че въпреки всички драми и интриги Валери Божинов – старши, Валери Божинов – младши и Ники Михайлов са в едни доста нормални, даже топли и приятелски отношения?! Е, изглежда нещата седят точно така, а доказателства в подкрепа на тази теза има много и то съвсем пресни!

На 28.03.2015г. се игра мачът България – Италия. В националният ни отбор влязоха и Божинов – старши и Михайлов, а както се видя и малкият Валерко! Въпреки, че Ники и поп-фолк певицата Алисия се разделиха, по всичко изглежда, че тогавашните

Advertisement:

думи на вратаря, че Валерко и майка му ще останат едни от най-важните хора в живота му не са били само за пред медиите, отбелязват от hotarena.net!

Божинов – младши излезе на терена, по време на националният химн на България и застана плътно пред Ники Михайлов. Малчуганът изглеждаше видимо доволен, че присъства на откриването на така важният мач и явно се чувстваше доста комфортно в компанията на Михайлов. Татко му, пък явно няма нищо против Валерко и вратарят на националният отбор да поддържат нормални, приятелски отношения. Изглежда

Божинов – старши ще се окаже доста широко скроен човек, защото малко след мача пусна умилително фото в мрежата.

На снимката се вижда как Ники Михайлов и Валери – старши, прегръщат малкият Валерко, от двете му страни. И тримата имат широки усмивки на лицата си и изглеждат истински щастливи! Каквито и търкания да са имали Николай и Валери, по времето, когато си разменяха жените, явно са успели да ги преодолеят в името на щастието на Валери – младши! Последното е достойно за уважение и можем само да ги поздравим за истински мъжкото поведение!