Сензация! Николета прежали Валери с нов мъж?! Вижте го!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Плеймейтката Николета Лозанова хич не си седи у дома, да ближе рани, заради предстоящият и развод! Напротив! Бъдещата бивша госпожа Божинова не се е спряла на едно място, от както обяви, че ще се развежда. Буквално всяка вечер моделката кръстосва различни светски събития. А, ако случайно няма никакви такива в графика си, то отива на дискотека с дружки, коментират от kliuki.net.

При последното такова разпускане на Лозанова, бдителни

Advertisement:

папараци я изловиха в обятията на непознат мъж! Цяла вечер, моделката и неизвестният в публичните среди господин, танцуваха и открито флиртуваха. Ту той я прегръщаше, ту тя му шепнеше в ухото и така цяла нощ!

Фотоси от въпросната вечер дори бяха публикувани на официалната страница на плеймейтака, в социалната мрежа. Изглежда Николета доста бързо е прежалила Божинов, побързаха да изкоментират част почитателите и. Други, пък познаха в

непознатият добрият и близък приятел на Николета, Вальо. Моделката не веднъж е заявявала, че той е сред най-близките и хора и дори го беше поканила на сватбата си с Валери.

Дали това, наистина е въпросният Вальо и цялата вечер е преминала в приятелски закачки или Николета наистина има нов мъж до себе си, предстои да разберем. Както отдавна се знае, плеймейтката не може дълго да си трае, особено когато е на крилете на любовта и щастието!