Пуснаха билетите за „Господарите на Леда“

1
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Поради огромния интерес, “Господарите на Леда” тази година идват с още по-голямо – национално турне. Държавният БАЛЕТ НА ЛЕД на Санкт Петербург (www.balletonice.spb.ru) е единствената продукция в света, която представя класиките “Спящата Красавица”, “Ромео и Жулиета”, “Лешникотрошачката”, “Лебедово езеро” и “Пепеляшка” върху ледена пързалка.

В новата програма тази година са включени “Спящата Красавица” и “Ромео и Жулиета”, по оригиналните творби на Пьотър Илич Чайковски и Сергей Сергеевич Прокофиев. Истински лед ще замрази най-големите сцени в София, Варна, Бургас, Пловдив, В. Търново и Русе.

Концертите в Бургас ще са на: 21 ноември – Бургас  – “Ромео и Жулиета” – “Държавна Опера Бургас” от 20:00 часа22 ноември – Бургас – “Спящата Красавица” – “Държавна Опера Бургас” от 20:00 часа Цените на билетите тази година са от 10 до 60 лв. В продажба са билети за ученици на цена от 10 лв. Търсете ги на касите по места, търговската мрежа на Пикадили, OMV, Office 1 и он-лайн в системата на eventim.bg.