Програми за систематично отслабване!

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

За съжаление забелязваме тревожна тенденция сред нашите конкуренти – фирмите, предлагащи „пълноценни“ програми за отслабване, при които се рекламира, че сте намалите телесната си маса с 15-20 килограма за месец, а това е абсолютно невъзможно!

 

Няма как да отслабнете толкова бързо, все пак не сме в приказка на Братя Грим – това е истинският живот. Затова, скъпи читатели, ви препоръчваме да избягвате подобни предложения – те не са във ваша полза. Как си го представяте – с години сте се хранели и живели нездравословно, и изведнъж с някакво вълшебно хапче или „ултимативна програма за отслабване“ да свалите за няколко дни всички мазнини – това не може да стане.

Обаче има и друг начин – безопасен, сигурен и систематичен, без да претоварвате организма си с твърде усилени физически тренировки, като се ограничавате от всичките си любими храни. Не, няма да ви причиним това!

Но пък ще разработим индивидуален хранителен режим за вас, въз основа на получените данни от ултра модерната ни японска апаратура, с която ще ви изследваме (тя отчита подробно вашите телесни показатели – например метаболитна възраст, процент на мазнините в тялото, мускулна маса, съдържание на вода и други данни).

Но това не е всичко – за разлика от твърде много фирми, предлагащи програми за отслабване, където се подвизават разни самозвани хора без медицинско образование и по-страшното – без опит в сферата на здравословния начин на живот, в медицински център „Орто Пункт“ работят дипломирани лекари, специалисти по вътрешни болести, начело с доктор Камен Каменов, нашият основател, които са готови да ви помогнат във всеки труден момент!

Бихме могли да извършим за вас и медицинска консултация, която е силно препоръчителна, защото ако е налице здравословен проблем и той бъде открит в ранен стадий, отстраняването му ще бъде лесна задача за нас, но ако пък някоя инфекция се е развила и разпространила, твърде често върху организма биват нанесени непоправими щети, които остават за цял живот.

Но да се върнем отново на отслабването – нашите програми и режими са напълно доказани! Разгледайте галерията ни и ще се убедите във всичко, което прочетохте досега – добавили сме снимки на малка част от доволните ни клиенти.

Ако и вие желаете да влезете в добра форма, не се колебайте да се свържете с нас. Макар че пролетта чука на вратата, още по-добре е да изглеждаме красиви и стройни през всички сезони. Ние ще ви помогнем да постигнете трайни резултати.

Какво чакате още? Обадете ни се!