Трапезен ъгъл или обикновен диван?

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Кое да избера – трапезен ъгъл или обикновен диван ?

         Няма точен отговор на този въпрос, тъй като трябва да прецените добре помещението, в което ще поставите която и да е от двете меки мебели. В зависимост от размера на вашето помещение,  изборът ви трябва да бъде сведен от едно от двете положения – дали да оползотворите ъгловото пространство в стаята и там да бъде мястото, където вие и вашите гости ще могат да седнат, или да предпочетете непрактичното, но изключително наложено разположение на мебелите по-средата на стаята.

 

         И двата типа мебели си имат своите предимства, но ако трябва да бъдем честни, в последните години е нараснало търсенето на трапезни ъгли за обзавеждане. Причината за това може би се дължи на по-различното и необикновено мислене на хората за обзавеждането на техните домове или може би на промените в размерите на стаите, предвидени за всекидневни.

         Трапезният ъгъл добре запълва ъгловото пространство, което така или иначе в повечето случаи не се употребява. Това е една логична и добра причина да предпочетете трапезен ъгъл и по-различните представи за всекидневна или хол за вашият дом.

Трапезният ъгъл се побира чудесно в ъгловото пространство на вашата стая, а пред него бихте могли да разположите маса и столове, за да осигурите по-голямо удобство на себе си, както и на своите гости.

          Ако все още предпочитате обикновения диван, ще трябва да ви разочаровам, тъй като физически не е възможно да поставите дивана така, че да оползотворите ъгловото пространство във вашето помещение.

Трапезният ъгъл ви предоставя малко уединение в помещението, тъй като не сте в средата на стаята, както понякога е при диваните, които в повечето случаи се поставят точно по-средата на стаята и затрудняват дори преминаването покрай тях, особено в по-малки по размер помещения.

         Особено ако не разполагате с много пространство в помещението си, трапезният ъгъл е най-добрият вариант за вас. А с различните дамаски, материали на изработка и шарки можете да изберете или да си поръчате трапезен ъгъл, който идеално да се слива с декорацията на вашето помещение.

Ако имате въпроси при избора си или се колебаете относно конкретен модел, моля отнесете питането си към нашите специалисти. Заповядайте в магазина ни и с радост ще ви съдействаме.