МАСИ

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Масите са едни от най-употребяваните в нашето ежедневие мебели.  Те са необходими във всяка стая и са се превърнали в една незаменима необходимост. 

На масата човек върши доста от ежедневните си занимания. Тя трябва да е удобна, функционална, лесна за почистване, естетична и красива. За да изберем масата,  от която имаме нужда трябва да знаем в коя стая ще я изпозваме. Кухненските маси са със стандартна височина и основното им предназначение е да се храним върху тях. 

Кръглите маси са едни от предпочитаните, но в зависимост от архитектурата на кухненския кът, правоъгълните и квадратните също са един добър избор. Материалите за изработка са разнообразни, от традиционното дърво, до модерните – стъкло, мрамор, метал , корк, керамика. Всеки материал има своите предимства и визуални ефекти. Масата в кухнята ви е необходимост и трябва да бъде гостоприемна.  Холовите маси са с по различна интериорна специфика, те са по скоро аксесоар към холовата гарнитура или ъгъл.

Те са по олекотени, дизайнът им е разнообразен. Стъклото е един от предпочитаните материали. Те са по ниски и са съобразени с  конструкцията на меката мебел.  Има мнго други разновидности маси в обзавеждането . Бюрата  са незаменима част от деловия кът на всяка едно  офис помещение.

Моделите са разнообразни, използваните материали за изработка много. Масите могат да бъдат и декоративни,  създадени както мебели с цел да оформят облика на едно или друго помещение. Те винаги са необходими  в нашето ежедневие и приложението им е толкова широко. Създават красота и удобство.

Ако сте решили да си закупите маса и се колебаете, каква точно да изберете, можете да  разгледате нашият магазин. Моделите , които предлагаме са от семпли до ектравагантни,  стилни и модерни. Най-важното е, че ще можете да сравнявате.  Специалистите ни ще ви окажат любезно съдействие. Ще ви дадат компетентен професионален съвет. Единственото което остава за вас, е да послушате вътрешният си глас и да отркриете своята маса. Лесно е…