Видове трапезни ъгли

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Какви видове трапезни ъгли познаваме ?  

         Класификацията на този вид мека мебел се осъществява по няколко основни признака – размери, материал на изработка и дамаска. За да удовлетворим вашите вкусове и желания за декорация, в нашите магазини предлагаме голям избор от този вид мека мебел, за да обзаведете вашата кухня, хол или всекидневна.

 

         На вас можем да предложим трапезни ъгли с различни видове дамаски, като например флок, шунил, eко кожа, жакард, кадифе и други. Дамаската е материала, който се използва за изработката на вашата мека мебел, а най-често предпочитани дамаски за декорация са еко кожа, кадифе и шунил.

Какво помещение ще обзавеждате и какви са неговите размери ?

         В процеса на декорация са твърде важни отговорите, които ще дадете на тези два въпроса.

Има голямо значение дали купувате мебел за кухня, хол, спалня или всекидневно помещение, като например в кухнята, която в повечето случаи е малко помещение.

Абсурдно е да обзаведете кухнята си със спалня, тъй като няма да има пространство за нищо друго. Такива обемни мебели препоръчвам да изберете за вашия хол или всекидневна.

Използването на трапезни ъгли в спалните помещения е рядко срещано решение за декорация, но това не означава, че не е практично и добро. В зависимост от това дали използвате спалното си помещение само за почивка, може да поставите комбинация от малък трапезен ъгъл с маса в някой от свободните му ъгли.

Ако ъгълът в помещението, където желаете да поставите трапезния ъгъл не е прав, в нашите магазини ще се постараем да отговорим на вашите изисквания, като заявим индивидуална поръчка за мека мебел за вашия дом.

Заемането на ъгъл вместо централно място в помещението е по-доброто решение за обзавеждане, ако стаята е малка.