Видове маси

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Какви видове маси предлагаме ?

Видовете маси, които можем да ви предложим в нашите магазини отговорят на всички изисквания и вкусове на нашите клиенти. Определящо за категоризирането на масите във отделни видове най-вече играе нейната форма. Масите биват:

 

·         Кръгли
·         Квадратни
·         Правоъгълни
·         Нестандартни.

Кръглите маси са сред най-разпространените и желани от клиентите. Тяхната форма позволява подреждането на повече столове, за да могат да бъдат използвани от повече хора. Естествено този тип маси не са подходящи за поставяне на ъгъл, близко до стена или други мебели. Тези и още много други видове маси, може да намерите в нашите магазини.

         Квадратните маси се предлагат в много варианти на височина, материали и шарка. За разлика от кръглите маси, те лесно могат да се поставят в ъгъла във вашето помещение, което от своя страна не е особено добро решение, тъй като ще може да се използва едва половината от масата, тъй като по-малко хора биха могли да я използват едновременно.

         Правоъгълните маси са стандартните маси за трапезарии, всекидневни, дворни пространства и като цяло големи помещения с много свободно пространство. Правоъгълните маси са по-официални и естествено по-подходящи за големи мероприятия. За да поставите такава маса в дома си, то определено трябва да имате много свободно пространство.

         Нестандартният вид маси започват своето все по-голямо разпространение и търсене. Това се дължи на факта, че интериорните дизайнери мислят по-креативно и различно. Нестандартен вид маси са например ъгловите маси, чието име подсказва и за разположението им в помещението. Този тип маси не заемат голямо пространство, но пък и са напълно неподходящи за използване от повече от трима човека неведнъж.

         Друг вид нестандартни маси са бар плотовете, които също добиват своята голяма популярност през последните години. Нестандартното мислене на интериорните дизайнери или домакинът на дома, не винаги водят до положителни резултати в обзавеждането. Затова е от изключителна важност да се прецени добре размерът на помещението и подходящата за него маса.

Ако имате колебания за избора на маса, заповядайте в нашите магазини. Ще ви съдействаме по най-добрия начин.