Вградени гардероби

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Вградените гардероби с плъзгащи врати попадат сред фаворитите на значителна част от клиентите ни. Освен че този модел гардероби притежават забележителна визия, те не заемат много пространство, функционални са и се предлагат в най-различни цветове и дизайни.

Гардеробите от този вид са изградени с различни механизми и разполагат с вътрешно разположение на чекмеджетата, отделения и други. Плъзгащите врати, изградени от алуминиева рамка, са много ефектни и създават неподозиран комфорт в нашия дом.

Избор на вграден гардероб

Вграденият модел се предлага в семпли цветове, както и в галещи окото комбинации. През последните няколко години особено впечатление направиха гардеробите с огледални врати, които обезсмислят всъщност необходимостта от закупуване на отделно огледало при обзавеждане на спалнята. Те биват изключително стилни и осъвременени модели, които приковават мигновено вниманието на хората.

Всички видове гардероби се произвеждат по размери, посочени от клиента. Това разбира се важи и за вградените, които изпъкват с издръжливост, устойчивост и сравнително лесна поддръжка.

В днешно време разнообразието от видове и дизайни е наистина забележително. Можете да избирате измежду всякакви интересни предложения, представени в различна цветова гама и изработени от различни материали.

Съществуват и такива видове, които са изградени със скрити сглобки, които допълнително спомагат за подобряване външния вид на жилището ни. Някои клиенти залагат и на доста по-ексцентрични и луксозни модели, каквито например са гардеробите с вградено вътрешно осветление, за които безспорно може да се каже, че представляват един страхотен избор за спалнята ни.

Всеки отделен модел се отличава със своя интересен стил, механизъм на отваряне, цветова гама и прочее. Освен всичко това, те отговарят и на финансовите възможности и стилови предпочитания на клиентите ни.

Поддържане на гардероба

Някои гардероби изискват почти ежедневно полагане на грижи. Пример за „по-капризни“ гардероби са тези, които разполагат с огледални врати. Както може би вече се досещате, самите стъкла, фиксирани на вратите, се нуждаят от често почистване с цел предотвратяване натрупването на прах.

За тази цел обаче съвсем не е задължително да се затрупвате с редица специализирани и скъпи препарати. Проблемът може изключително лесно да се реши посредством леко почистване с леко навлажнена кърпа.

При нас ще намерите точния модел гардероб, отговарящ на вашите предпочитания и потребности, разбира се. Независимо дали се нуждаете от еднокрилен, двукрилен гардероб или такъв с надстройка, ние предлагаме модерни и стилни модели, които ще допринесат за така търсения уют и спокойствие.