Jungle Fever HENNA THERAPY – Професионална и ефективна терапия за коса

2
Добави коментар
mashbg
mashbg

Три  професионални продукта- ексклузивна терапия за пълно възстановяване на косата …
В много части на света, Henna е важна козметична съставка и символ за красота. В Jungle Fever ™ Henna Therapy  използва чиста Lawsonia Alba Henna ; когато къна е незряла в плода на бодливо растение, тя има минимално съдържание на боя и най-високи хранителни качества. Западните ботаници научиха, че при извличане на основните елементи от младите Lawsonia Алба ботанически растения хранителни резултатите  превъзхождат и на най-високо качество. Pure Lawsonia Alba Henna ревитализира всеки тип коса, особено косми, които са повредени от слънце и тежки атмосферни условия и или изрусяване, къдрене и тониране. Това основно екстракт е отличен дълбокопроникващ косата възстановяване балсам.

Запълва и уплътнява кутикулният слой, подобрява структурата на косата, здравината и придава изключителна блясък.
 Fruit Extract има много богати подхранващи ресурси като реконструктивни протеини, фибри и захариди, както и възстановително, антиоксидантни мулти-витамини и минерали. Козметично, този силно успокояващо и подмладяващо продукт се препоръчва за употреба при регенериране на косата и овлажняване на кожата и косата.

Маслото от Muru Muru Butter Extract  е богат на омекотяващи кондициониране емолиенти, който спомагат в борбата срещу сухата, чуплива и къдрава коса.   Muru Muru е добре известна с високото си съдържание на мастна киселина, която подхранва и защитава сухата, увредена коса, както и депозиране на влага, оставяйки косата мека и копринена. Най-голямата полза от Muru Muru Butter  е, че тя подпомага дълготрайна хидратация, благодарение на способността си да поеме и поддържа водните молекули от околната среда.

Тава уникално  реконструктивно лечението ще преобрази косата на вашите клиенти.