Мебели за антре

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Мебелите за антре могат да бъдат представени в различни размери и модели и в комбинация от два или повече цвята. Този вид мебели обикновено се изработват от ПДЧ плоскости или естествени материали.

В днешно време нашите клиенти са поставени пред изключително богат избор от мебели за обзавеждане на антрета, включващи интересни и модерни шкафове за обувки, портманта, гардероби и прочее.

Избор на подходящи мебели за обзавеждане на антрета

Конкретно портмантата се изработват в два модела, а именно „дясно“ и „ляво“ в зависимост от пространството в помещението и индивидуалните предпочитания, разбира се. Дървесината представлява невероятно стилен и модерен избор за всеки дом, въпреки че при желание можете да се снабдите и с мебели от метал.

Шкафовете за обувки се предлагат в различни модели и размери със съвместимост обикновено между 6 и 10 чифта обувки. Колкото до самия вид мебел, различаваме всякакви модели, разполагащи с характерен механизъм на отваряне на вратичките.

От друга страна, етажерките, изработени от дървен материал също представляват не по-малко добра опция за търсещите естетика. Освен практични, те са изключително леки за пренасяне, а дървеният материал се отличава с гладка, шлифована и интересно боядисана повърхност.

При нас можете да намерите многофункционални и очарователни откъм дизайн шкафове за обувки, които разполагат със сравнително голямо чекмедже и една вратичка за отваряне, съчетани прекрасно в орех и ванилия.

Що се касае до монтажа им, те могат да се закупят както в готов вид, така и в несглобен. Без значение върху кой от вариантите ще се спрете, от съществена важност за съхраняване целостта на мебелите е да не бъдат поставяни във влажни помещения или да бъдат излагани ни директна слънчева светлина. При неспазването на това условие рискувате деформиране на мебелите.

Поддръжка

Мебелите за антре се поддържат изключително лесно и безпроблемно – използвайте леко навлажнена кърпа, посредством която ще ги почистите идеално от натрупалата се прах. Препоръчително е да избягвате почистващи препарати, за да не повредите повърхността им.

Клиентите ни могат да се сдобият с мебели за коридор в няколко цвята с дървесен декор на дъб, череша, бук и т.н., представени в разнообразен мебелен обков, интересни дръжки, панти и прочее.

Специално шкафовете с двоен механизъм биват изключително практични и интересни като модел, осигуряващи достатъчен капацитет за съхранение на обувките.

При избор на подходящи мебели за обзавеждане на коридора не бива да пренебрегваме и закачалките за дрехи, които биват стенни, панел със закачалки и т.н.