Син на бивш съдийски шеф свири в Своге

3
Добави коментар
velsport24.com
velsport24.com

 Мартин Александров

Столичанинът Мартин Александров ще раздава правосъдие в двубоя между Спортист (Своге) и Пирин (Гоце Делчев). 28-годишният рефер е син на бившия съдийски шеф Борислав Александров.

 Ангел Ангелов

Александров-младши, който е в ранглистата на „А“ група, ще запише втори наряд в третия ешелон за сезона. Лайнсмени на мача са Борислав Митрев и Радослав Димитров. Четвърти съдия ще бъде Иво Ценов. Делегат на двубоя е Младен Благоев. Всички длъжностни лица са от София.

Елитният рефер Ангел Ангелов ще ръководи срещата между Германея (Сапарева баня) и Витоша (Бистрица). Странични арбитри са Светлин Симеонов и Радко Кръстанов. Резервен съдия е Павел Цеков. Представянето на столичните рефери ще оценява Владимир Неделчев.

 Таско Тасков

Сблъсъкът между Балкан (Варвара) и Места (Хаджидимово) е поверен на Таско Тасков. Засади ще маркират колегите му Георги Минев и Александър Събев. Четвърти съдия е Васил Лукаев от Пазарджик. Делегатски пратеник е бившия рефер от „А“ група Петър Стайков от Пазарджик.

Юристът Петър Доровски ще следи за спазването на правилата на двубоя между Конелиано и Беласица (Петрич). Тъчарбитри ще бъдат Петър Митрев и Кирил Иванов. Ред около резервните скамейки ще създава Красимир Атанасов. Делегат на мача е шефа на Зоналната съдийска комисия Кънчо Димитров.

 Бисер Никифоров

Представители на областната съдийска колегия в Перник ще обслужват срещата между Сливнишки герой (Сливница) и Велбъжд (Кюстендил). Централен рефер ще бъде Бисер Никифоров. Първи асистент в двубоя е съгражданина му Владислав Виденов, а втори – Кирил Кирилов от Радомир. Четвърти съдия е Мартин Спасов. Делегат на срещата е шефа на футбола в София област Петьо Дончев.

 Петър Доровски

Кюстендилецът Емилиян Антонов ще влезе в ролята на главен съдия на мача между Вихрен (Сандански) и Струмска слава (Радомир). Негови помощници ще бъдат Владимир Владимиров и Красимир Кирилов от Бобов дол. Резервен арбитър е Младен Пенев. Делегат е областния председател на БФС – Благоевград Александър Кабзималски.

Кръгът в Югозападната „В“ група отново няма да се размине без отложен мач. На по-късен етап ще се играе двубоя между Рилски спортист (Самоков) и Миньор (Перник). Теренът на стадион „Искър“ отново стана жертва на лошото време от последните дни.

Борислав ЙОРДАНОВ