Медицински Педикюр И Маникюр – Френски Или Обикновен Само За 12.50Лв, От Салон За Красота Purple → Красота и Здраве → Варна |…

1
Добави коментар
ofertini
ofertini

– Валидност на ваучера: до 30 Април 2015г.

Ваучерът включва: Медицински педикюр + Маникюр – френски или с лак Perfect . Медицински педикюр със заздравител Перфект: – Отстраняване на стар лак; – Накисване на ходилата в топла вода с ароматни и успокояващи соли; – Избутване на кутикула,отлепяне на кожна гънка,изрязване; – Грижа за проблемни участъци и нокти; – Оформяне на желаната форма на ноктите; – Изпилване на натрупалата се мъртва кожа по ходилата; – Премахване на мъртвите клетки; – Хидратиране с крем PNP; – Нанасяне на заздравител Perfect.

Mаникюр с лак Perfect или Френски маникюр: – Отстраняване на стария лак; – Почистване на кожички; – Оформяне на нокътната плочка; – Поставяне на основа; – Лакиране – фреснки маникюе или цвят пожелание; – Процедурата завършва с топ лак.

– Продължителност на процедурата 90 мин. – Отстраняване на стар гел лак се доплаща 4лв на място. – След закупуване на ваучер е необходимо предварително записване на час, на посочените в контакти телефони. – Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.