Интериорен дизайн (2015)

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Подбраният с вкус интериор на дома спомага за изграждане на вътрешната хармония на човек. За създаването на подобен “хармоничен интериор” не е нужно използването на скъпи материали, мебели или аксесоари. Дори и висококачествени и скъпи елементи могат съвсем да не си подхождат едни на други по форма, цвят или стил. Ако стаята например има висящ таван с авангардно осветление, да се постави антикварна мебел в нея ще е напълно неприемливо. За да се избегнат подобни недоразумения, необходими са съветите на професионални интериорни дизайнери. Ще се радваме нашите специалисти да ви помогнат за правилния избор и осигуряването на уют и комфорт в жилището ви.  

 

Ако търсите коренна промяна в живота си, трябва да започнете от смяна на обстановката и пълно превъплъщение на интериора във вашия дом. Психолозите отбелязват връзката между вътрешното състояние на човек и обкръжаващата го битова среда, която силно му влияе. В търсене на промяна хората са склонни да направят ремонт, като при това искат да използват минимално количество сили и средства за постигането на търсения ефект.

Интериорът може да бъде променен и без да се налага влагането на големи финансови средства. Съществуват прости, но ефективни способи за декориране и промяна на цвета на стените и тавана, поставяне на килими, смяна на пердетата и др. Разбира се, има и по-радикални методи за изменение на дизайна. Важно е всеки детайл да бъде внимателно обмислен – в какъв стил да бъде изпълнен интериорът, какви материали ще си подхождат, какви мебели ще паснат на различните помещения и най-важното – как ще изглежда цялостната обемно-пространствена композиция на помещението.

Следва да се отбележи, че промяната на интериора на една стая трябва да съответства на строителните норми и правила. Понякога този, който извършва ремонта изпълнява качеството и на дизайнер, и на строител, но резултатът не винаги оправдава очакванията. Най-правилното решение ще бъде да се обърнете за съвет към нашите професионални консултанти.