Звездната двойка Елена Паришева и Ивелин Попов се разделиха, но за кратко!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Както е известно, фолк певицата Елена Паришева и футболистът Ивелин Попов имат дългогодишна и хармонична връзка. Още преди време, когато забременя, Елена се оттегли от музикалната сцена, за да се отдаде изцяло на семейството и отглеждането на сина си, а Ивелин продължи да си тренира. И въпреки, че до сега двойката не се е разделяла заради интриги, изневери и прочие, все пак се намери нещо, което да може да ги раздели. Но не завинаги! 

Advertisement:

Advertisement:

От kliuki.net разбрахме, че Елена Паришева и Попето са се разделили заради професионални ангажименти. Известно е, че към този момент Попов играе за руския тим „Kyбaн” (Kpacнoдap), а фолк певицата, пък, се е заела да става сериозна бизнес дама и от доста време вече се е закотвила да живее в столицата. Вместо да се върне към старото си начинание обаче, тя се е заела да върти столичния бар „Клуб 71“, който наскоро футболистът купи за него и семейството му. Именно това принудило двойката да се раздели за малко, но само на разстояние. 

Близки и познати на Ели коментирали, че наскоро Ивелин вложил цели 100 бона, за да ремонтира и обнови изцяло наскоро закупеният бар. С тази задача обаче се захванала Елена, която всеки ден наблюдавала персонала как си върши работата, а когато се налагало дори им помагала. Не се срамувала да замести някоя от сервитьорките, ако има прекалено много работа, а понякога давала съвети и в кухнята как да се направи по приятно на вид едно ястие. 

Разбира се, двойката била много щастлива, че вложила финансите си в странично занимание от чалга сцената и футбола, за да има след време какво да изхранва децата им. Единственото, което помрачавало щастието на двойката в момента обаче бил фактът, че разстоянието ги дели и не могат да се виждат често.