До гуша му дойде! Митьо Пайнера изригна срещу Камелия!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Самият продуцент коментира, че последно време Камелия си измисля разни истории, за да се набива в очите на хората и да си прави ПР, след като вече не е част от фирма „Пайнер“ и няма как да се рекламира. Припомняме, че наскоро Камелия обяви публично, че в „Пайнер“ вече няма продуцент, а само фигура, която стои на върха на пирамидата, без ангажименти и финансиране. Освен това Камелия избухна и относно скандала, в който бе замесена със спирането на излъчването на песента „Само за минута“, за която тя твърди, че от край време се е отказала от правата си. 

По повод всички тези нападки по адрес на Митко Димитров, той най-после разкри, че до сега той не е имал никакво намерение да се замесва в скандалите, които Камелия си измисля, за да си прави реклама, според него. До този момент обаче, защото чашата е преляла!

Инж. Димитров коментира, че от тук нататък Камелия сама ще разбере каква е реалността и колко е трудно всъщност да си продуцент. А що се отнася до песните, Пайнера разкри, че вече песните и клиповете на Камелия няма да се въртят по телевизия „Планета“, а творчеството ѝ е свалено от официалния Youtube канал на телевизията и фирма „Пайнер“, защото тя не е част от тази компания. За сметка на това обаче ще продължава да излъчва графика за участия на певицата, защото е поел предварителен ангажимент към нея и такова е било споразумението. Ако не си изпроси и това да ѝ бъде отрязано. Освен това Димитров е категоричен, че ако Камелия реши да се връща в „Пайнер“ след време, ще ѝ бъде доста трудно да се договори с него, предвид всичката помия, която изля по негов адрес последните месеци, писаха колегите от HotArena.net.