Потресаващо! Госпожа подари на първолаци книжка с Кама Сутра пози!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Потресаващия случай се разиграл в пловдивско училище, чието име за сега не се споменава. Името на учителката, решила да учи децата на биология по изключително нелеп начин, също, защото разследването все още не е приключило. Въпросната даскалица решила да раздаде на децата, послучай Празника на буквите на I-ви клас, книжки, които да обяснят нагледно на децата как стават бебетата и от къде идват те.

Въпросната книжка е на издателство „Кибеа“, а текстовете и илюстрациите в нея са повече от шокиращи. На тях нагледно е обяснено как и от къде идват бебетата, а илюстрациите към текста изразяват точните пози на мама и татко, които правят бебе. 

Първолаците веднага показали на родителите си книжката, която им е била подарена от скандалната госпожа, а някои от децата коментирали, че родителите им са я прибрали и повече не са им я върнали. И с право! Съдържанието на книжката е всичко друго, но не и детско. 

За коментар по случая е била потърсена директорката на пловдивското школо, в което се раздават детски книжки с Кама Сутра пози, но първо с едни тя не е била намерена, второ, когато все пак е била открита коментирала, че за първи път чува за случая. Учителката, подарила „детските“ книжки на децата, пък, разкрила, че тя предварително се е съгласувала с родителите на децата, преди да им даде книжките, и те нямали нищо против. Едва ли обаче това е вярно, предвид реакцията на възмутените родители след това. Тепърва предстои случая да се изяснява.