Азис се контузи сериозно в „Като две капки вода“!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Колегите от Razkritia.com писаха, че Азис се е контузил сериозно по време на репетициите в „Kато две капки вода“. Той е сецнал доста жестоко кръста си в старанието си да изпипа до най-малкия детайл танца на великия Майкъл Джексън, в чийто образ трябваше да се превъплъти. По време на тренировките Азис се контузил в областта на кръста, докато репетира характерния за Джако танц и се наложило да му бъде оказана лекарска помощ. На певеца веднага му е бил извикан специалист, който да направи масаж и да облекчи жестоките болки на Азис. 

Певеца до последно се съмнявал, че ще се представи отлично на сцената, превъплътен в ролята на Майкъл Джексън. Публиката и журито обаче бяха на мнение, че той се е справил брилянтно, като все едно никога не се е контузвал. 

Припомняме, че наскоро и самата Нона Йотова коментира, че участието в „Като две капки вода“ не е никак лесна работа. Тя сподели, че трудно намира време сред многото си ангажименти в театъра и в реалитито, а освен това сподели и, че времето за тренировки и подготовка е изключително малко. Тя вярва обаче, че ще успее да се справи и публиката ще оцени труда ѝ.