“Празник е” на Нелина вече е на музикалния пазар

1
Добави коментар
zone
zone

“Празник е” на Нелина вече е на музикалния пазар
08 04 2015 14:56

Специален празничен подарък за предстоящите Великденски празници е появата на най-новия фолклорен албум на Нелина – “Празник е”. Музикалният проект вече е в търговската мрежа в цялата страна и с него певицата и музикална компания “Пайнер” пожелават светли празници на всички българи.
В албума ще открием 12 фолклорни мелодии, които изпълнителката е изпълнила с много любов и почит към всички почитатели на красивите фолклорни ритми. Сред песните, намерили място в албума “Празник е”, са едноименната мелодия, която вече добре познаваме от ефира на “Планета Фолк”, “Сред село на мегдана”, Радо, ле”, “Велико, Велико”, “Пиринска младост” и др.
Под номер 3 в диска откриваме и китка, включваща песните “Тръгнала е Гана/Седнали терзии”. Освен нея впечатление прави и песента “Калоян пирува”, която изпънителката записа последна от композициите в албума.
В него е включен и дуета на Нелина с Васил Вълканов – “Сватбарска”, който бе приет много добре от аудиторията. Повечето от песните вече имат и красиви видеоклипове, които радват окото на зрителите и са подходящ музикален поздрав за празниците.

Сподели с приятели във Facebook

Сподели с приятели в Google+