Най-шокиращите и абсурдни слухове за Мерилин Менсън

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Клюките определено съпътстват цялата кариера на Мерилин Менсън, пък и той сякаш си гo проси, като вземем предвид скандалната му визия. Както нея, така и слуховете за певеца са шокиращи, дори отвратителни. Някои от тях включват твърдението, че бащата на Менсън е Уолт Дисни, а самият Мерилин е баща на Лейди Гага. Според други, Менсън убил бременната си съпруга, но запазил детето и го кръстил Сатана. Държим да отбележим, че всичко това, както и следващите твърдения, не са истински, а са плод на нечия извратена фантазия. Представяме ви някои от най-шокиращите слухове за Мерилин Менсън.

Менсън наел Никълъс Кейдж да бъде него

zutv.ro

През 2008 г. се появи слух, че Менсън е наел Никълъс Кейдж, за да се преструва на него на публични събития. Вярно е, че има известна прилика между тях, но сериозно ли авторът на този слух си е мислил, че никой няма да разпознае великия Кейдж?

Менсън извадил окото на гаджето си

s12.photobucket.com

Според тази шокираща и абсурдна клюка Мерилин Менсън премахнал окото на приятелката си, за да може да я люби в него или по-скоро там, където би трябвало да има око.

Отрязал палеца на крака си, за да си инжектира там хероин

ysl

Вярно е, че Менсън е употребявал наркотици през по-голямата част от живота си, но чак пък да си е отрязал пръста на крака… тази клюка не е вярна, а мнозина смятат, че причината днес певецът да е здрав след всички вещества, попаднали в кръвта му, е, че микробите ги е страх да попаднат в тялото му. Мислим, че всички ги е страх да попаднат в тялото му.

Убивал животни по време на концерти

Guliver/Getty Images

Две клюки съпътстват това твърдение. Първата е, че по време на концерт Менсън хвърлил в публиката малко кученце, което било разкъсано на парчета. Втората гласи, че по време на друг концерт певецът хвърлил малко пиленце в енергичната тълпа, спрял шоуто и отказал да продължи, докато някой от публиката не отхапе главата на бъдещата кокошка. Сещате се, че ако това беше вярно, последствията щяха да са запомнящи се.

Менсън е премахнал три от ребрата си

Guliver/Getty Images

Това е един от най-разпространените слухове за рокаджията. Историята гласи, че Менсън си махнал три ребра, за да може да си прави орална любов сам-самин на себе си. За добро или лошо тази клюка също е грешна. Дали пък Менсън не се е замислял наистина да предприеме тази мъдра стъпка?

Отрязал си едното зърно

Според мълвата Менсън си отрязал едното зърно и си го зашил на пъпа. Кой, по дяволите, би се сетил за това? А какво има на мястото на изтръгнатото зърно? Пъп?

Менсън убивал пациенти в болниците

Според този абсурден слух Менсън обикалял по болниците, намирал пациенти в кома и изключвал животоподдържащите им апарати. Така намирал вдъхновение за музиката си. Очевидно има достатъчно причини това да не е вярно, освен ако Никълъс Кейдж не е действал вместо него. Мерилин Менсън обаче не е нито убиец на хора, нито на животни и може и да не ви се вярва, но със сигурност не е извадил окото на приятелката си, за да си осигури още един отвор за секс. Все още.