Диско лампа за вана

1
Добави коментар
cozybg
cozybg

Младежо, не е достатъчно просто да се търкаш във ваната. Когато си отегчен във ваната, можеш просто да поставиш диско лампа и да се кефиш. Нали? Да, ама не съвсем. Да сложиш диско топка в банята си е забавно. Как да го направиш обаче, без да изгърмиш инсталацията в апартамента си? Лесно – просто използвай диско лампата за вана!

Тази гениална лампа проектира приятни многоцветни светлинни ефекти върху дъното и стените на банята. Действително е хипнотизиращо, особено след като пуслиращите ефекти се смесят с отраженията от водата във ваната. Ако комбинираш с отпускаща музика просто няма да ти се излиза.

Поради очевидни причини, диско лампата работи на батерии, като е 100% водоустойчива. Има и бутон, който сменя последователността (по-бавна или по-динамична), така че да можеш да я настроиш на моментното ти настроение. Още по-любопитно е, че благодарение наформата си успява да изпрати светлина във всяко кътче на банята. Можеш да го поставиш дори в басейнът си.

Независимо дали разпускаш или се подготвяш за нощ на плочките (не, нямаме предвид тези в банята), това невероятноустройство гарантирано ще добави хипнотизиращ светлинен калейдоскоп докато се къпеш. Забрави кисненето във ваната! Никой повече няма да те пита, защо си се забавил толкова вътре. Поръчай диско лампата за вана и обвини нея за това!

Още информация за диско лампата за вана

Моля, имайте предвид, че този продукт не е подходящ за хора с фотосензитивна епилепсия!

Характеристики на диско лампа за вана 

съдържа червена, зелена и син LED лампи
4 различни цветови комбинации
прозрачна пластмаса
Работи с 3хААА батерии – не са включени в комплекта

Размери

Диско лампата е с размери приблизително 8.5см(Ш) х 8.5 (Д) х 8см (В)