Everyday things of life: Empties # 4 /Празни опаковки # 4

1
Добави коментар

Здравейте,последните ми постове бяха само за храна,така,че време е да сменя темата.Какво по-подходящо от моите празни опаковки от последните няколко месеца.Това са празните опаковки,които се събраха от последният такъв пост.Ако сте го пропуснали вижте тук.

Реших да разделя продуктите в категории,за да е по-лесно да се ориентирате.За повечето продукти имам вече подробни постове,така,че ще има линк,ако искате да прочетете малко повече подробности за някой продукт.
За лице

 Mixa Cleansing Micellar Water -един от фаворитите ми.Почиства добре,удобна е за използване и не е скъпа.Купих си нова опаковка през Септември

Collagen Eye zone mask-обичам да използвам тези лентички.Освежават добре зоната под очите и са лесни за употреба.Определено зоната по очите изглежда хидратирана и подхранена след употреба.

Coenzyme Q10 mask- маските на Purederm са ми любими,особено хартиените.Изключително лесни за употреба,пестят време и най-важното,кожата е много хубава после.Мисля,че за първи път ползвах точно тази маска и не съм писала нищо за нея.Затова снимах задната част на опаковката,за да видите за какво точно е маската.

За коса

Deva Perfect Care nourishing & restore hair mask-маската за коса ми хареса и както знаете си купих и другата маска от тази серия на бранда.

Кристали за коса с масло от арган-определено това не е първата ми опаковка,но няма да си купя скоро от тях.Търся нов продукт,ако имате предложения ще се радвам да споделите.Продукта не лош,но не е и нещо невероятно,просто търся нещо ново.

За ръце 

Perfect 3 in 1- заздравителят ми хареса,тези дни си взех нов пак на същата марка,но друг вид.Препоръчвам го,това е продукт и марка,които ми харесват и препоръчвам.Очаквайте тези дни подробности за новият ми заздравител 🙂
Крем за ръце на Bilka-много добре кремче за ръце в още по-удобна опаковка.Страхотен крем,грижи се много добре за кожата.
За тяло

Garnier Neo Soft Cotton и C-THRU Charming Love-дезодоранта не е лош,харесва ми и бих си го купила отново.Ухае приятно и издържа прилично дълго за дезодорант.За Garnier Neo,определено е по-добър от досега използвани продукти от този вид.Определено това че не е течен или сух стик,ми допадна.Изсъхва по-бързо,но все пак имам петна по няколко от дрехите си.
Интимна хигиена

Гинексид гинекологична почистваща пяна-досега не съм споделя нищо за подобен тип продукти,но винаги има първи път.Купих си тази пяна през Август по препоръка на моят гинеколог.Може да се закупи от аптеките,струва около 15лв.Наистина добър продукт,под формата на пяна (напомня тази за бръснене). Наистина не е евтина,има много по-евтини гелове  и други подобни продукти в магазините,но тази  пяна е наистина много добра.Ако проявите интерес,все пак посъветвайте се с вашият лекар,кой продукт е подходящ за вас 🙂

За тази публикация не съм получавала финансова компенсация. Всички продукти съм закупила с мои лични средства и това е моето лично мнение. 
I am not being paid to do this post. All products were purchased with my own money and this is my honest opinion.