Everyday things of life: Perfect регенерираща база с витамин Е и калций

1
Добави коментар

Pages

Perfect регенерираща база с витамин Е и калций

Здравейте,ето и нещо от,за начало на новата седмица.Днешният ми пост е за регенериращата база на Perfect.Хареса ми още от първото използване.Ако ви е интересно подробности ще откриете след снимката.

Няма да ви затрупвам с излишни подробности,ще бъда кратка и ясна.Купих си я защото,старата,пак от тази марка е почти свършила тя е 3 in 1,много си я харесвам(тя може да се ползва и като топ лак)Базата е под формата на лак за нокти.Стандартно шишенце с четка.На цвят изглежда кремаво бяло,но на ноктите е прозрачна.Ако се нанесе на един слой си е база,ако се нанесат два слоя може да се използва като лак за нокти.Купих си я за 2,39лв.

Трябва да призная,че причината да ме впечатли тази база е издържливостта,която имаше лакът за нокти с който я съчетах.Ето и още малко подробности от опаковката,която доста наснимах.

Моите нокти определено не са сухи и чупливи,но обичам да се грижа за ноктите си и не чакам да се появи проблема и да се чудя как да го реша.Сега е студено и се старая да полагам малко повече грижи за ръцете и ноктите си.

Ето и как изглеждаха моите нокти след 7 дни,в които съм с занимавала малко или много с домашна работа,както така досадното миене на чинии.Лакирах се в сряда,а снимката е правена в понеделник след обед(съжалявам,че няма дата на снимката).Лакът,който съм ползвала над базата е Flormar378 (снимките в този пост са от 1 или 2 ден,като съм използвала заздравителя,като база и топ лак  Perfect 3 in1,имам го от доста време.Този път не съм ползвала топ лак,защото няма нужда,самият изглеждаше бляскав и наситен и на един слой.

За тази публикация не съм получавала финансова компенсация.
Всички продукти съм закупила с мои лични средства и това е моето лично мнение. 
I am not being paid to do this post. All products were purchased with my own money and this is my honest opinion.