Нови полети през лятото от летище Бургас

3
Добави коментар
dstoursvarna
dstoursvarna

Нови полети през лятото от летище Бургас

 

Летище Бургас има важно значение за транспорта и туризма на България, благодарение на стратегическото си разположение – на кръстопътя между Европа и Азия. През летния сезон на 2015 година ще се изпълняват по- голям брой полети от Бургас до Русия и Европа, от които ще могат да се възползват живеещите в региона.

 

Полети Бургас – Москва и Бургас – Санкт Петербург: всеки ден

Полети от Бургас до Москва ще има по 4 пъти седмично още от средата на април месец, когато България Ер ще лети до Шереметиево. Авиокомпания S7Airlines пуска полети всеки ден от Бургас до Домодедово от май 2015г., а до Новосибирск- 1 път седмично. От началото на месец юни полети от Бургас до Санкт Петербург ще има всеки ден, изпълнявани от „Россия“. През летните месеци на 2015 ще се изпълняват и редовни полети от Бургас до Екатеринбург, Самара и Череповец (също в Русия). От началото на юни започват и полетите до Киев, Украйна. Свържете се с офисите на Ди Ес Турс за информация и резервация на самолетни билети от Бургас до Русия.

 

Още от началото на април месец започват редовни полети от летище Бургас до Копенхаген (Дания), Осло (Норвегия), Хелзинки (Финландия) и Стокхолм (Швеция).

Жителите на Бургас и Югоизточна България ще могат да посетят Ирландия 5 пъти седмично с директен полет Бургас – Дъблин.

Полети Бургас – Брюксел ще се изпълняват 2 пъти седмично, а до Люксембург -1 път, информират от летище Бургас.

Освен столиците на държавите от Северна Европа, Летище Бургас ще предложи и полети до Централна Европа. От края на май – началото на юни започват ежедневни полети от Бургас до Прага и до Пардубице (Чехия) – 2 пъти седмично. Ще можете да летите и до Бърно и Острава. През летния сезон започват и полети от Бургас до Словакия – Братислава и Кошице, Полша – Варшава и Катовице и Унгария – Будапеща.

Ежедневие стават и полетите от Бургас до Лондон (Лутън). Манчестър е другият град във Великобритания, до който ще летят редовни полети от Бургас това лято.

Подробна информация за чартърните полети от Бургас до Германия, които можете да закупите от офисите на Ди Ес Турс, разгледайте тук:

Самолетни билети за чартърните полети от Бургас до Виена и Грац също са много търсени през летните месеци.

 

Международното летище Бургас заема второ място в България по обслужване на пътникопоток (след летище София), като през 2014 година през него са преминали над 2,5 млн. души. То е особено натоварено през летния период, когато обслужва курортите по южното ни Черноморие. Голям брой българи също използват летище Бургас за отправна точка на пътуванията си през цялата година. Свържете се с офиса на Ди Ес Турс в Бургас или Варна за да резервирате самолетния си билет. 

Информация за полетите от летище Варна през летния сезон вижте тук:

 

Полезни връзки:

Почивки | Екскурзии |  Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Хотели | Други услуги