Диета почерни живота на младо момиче! Превърна я в скелет!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Момичето разкри, че в тийнейджърските си години никога не е следила с какво се храни и резултатът е бил наднормено тегло. То обаче не се изразявало в някакви излишни 15-20 килограма, а в цели 120. Когато станала на 17 години обаче тя усетила, че съучениците ѝ я отбягват и подиграват заради теглото ѝ от цели 176 килограма и това я накарало да се вземе в ръце. 

Благодарение на майка си, която я подложила на строга диета, момичето свалило за 20 месеца цели 115 килограма, като през това време се хранила само и единствено с готвено месо и зеленчуци. Никакви тостери, хамбургери, пици и прочие. В един момент обаче момичето започнало да се чувства зле здравословно. Постоянно ѝ cе виело свят, а храната която хапвала почти веднага била повръщана.

Това накарало момичето да се консултира с лекари, които установили, че заради дългата диета тя се е разболяла от болестта на Крон. Изписали и лекарства, които в добрите дни са 70 таблетки дневно, а в лошите достигат и до 100. Според близките на 60-килограмовата в момента Амелия, тя повече никога няма да напълнее и от тук нататък я очаква само слабост. Момичето обаче коментира, че изобщо не е щастлива от този факт и предпочита пак да тежи 176 килограма, но да е щастлива както преди, писаха колегите от Razkritia.com.