Ето кой е новият мъж до Десислава!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Според столични клюкари, които твърдят, че са видели новият мъж до Десислава, раздялата между ММА боеца и Деси е факт и тя даже вече му е намерила заместник. За новото ѝ гадже се разбра, че е богаташ, който притежава няколко хотела на морето, в Банско и Пампорово. Той дълго време ухажвал от страни русокосата певица, защото знаел, че тя е заета. Когато обаче научил, че вече се е разделила със Зарко, хотелиерът решил да направи първата крачка, писаха колегите от kliuki.bg.

Из родния хайлайф се говори още, че Деси има нова любов, но не е щастлива. Явно тя все още не е забравила Зарко, въпреки че новият се мъчил всячески да ѝ угоди. Придружавал я по фризьори, гримьори, а понякога и по участия, но се криел, защото и двамата не желаели да се показват публично все още. 

Както е накарало певицата да се хване с новото си гадже, след като все още не е забравила Зарко не е ясно. Не веднъж и тя отрече, че със Зарко са разделени, но според уж достоверни източници, раздялата им е факт, който певицата все още не желае да приеме. А за новият си тя така ѝ не е потвърдила публично.