Нели Петкова направи сензационни разкрития за живота и новото си гадже!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Певицата гостува в предаването „Преди обед“, където разкри, че съвсем скоро е дошла у нас, специално за репетициите със Слави Трифонов и големия концерт, който подготвя в зала „Арена Армеец“. На този етап тя се чува всеки ден с Дългия, водят усилени репетиции и се разбират прекрасно. 

Относно личния си живот, певицата разкри, че се чувства страхотно в Ню Йорк. Именно там е намерила и приятеля си, с който живеят заедно. За него тя разкри, че е много красив и зеленоок американец. Той не се занимава с музика, но много я обича. Работил предимно от вкъщи, а през свободното си време с Нели се отдавали на разходки и забавления. Когато Нели си е в България комуникират онлайн, но е сигурна, че докато я няма не би направил нищо зад гърба ѝ. Най-вероятно си стои вкъщи и си хубавее, похвали се певицата в роден ефир. 

Вече го е показвала на роднините си и ги е запознала, тъй като той не веднъж е идвал у нас, но все още не го е водила в родния си град Карлово. Според певицата, всяко нещо с времето си, а подходящия момент не е дошъл още. 

Като цяло певицата бе много обрана в разказите си за него, писаха колегите от БЛИЦ. Но, пък, за сметка на това разкри, че го е пленила с обичаната по цял свят шопска салата и люти чушки.