Фики претърпя жесток инцидент! Вижте още!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

След като съвсем наскоро певеца се озова в „Пирогов“ след сблъсък с бившия на Преслава, сега Фики отново бе приет по спешност след инцидент, завършил с контузия на носа му. 

Фики снимал видеото към новото си парче, като за целта наел специално студио в София. По време на една от сцените обаче, която трябвало да бъде заснета, Стораро-младши се контузил. Всъщност, в студиото имало специална плоскост, която след обработка на снимките да пресъздава чупене на стъкло. Същият трик се използва и в киното при каскади, в които актьорите трябва да счупят някое стъкло с удар. За да се получи обаче плоскостта трябвало да се удари под точно определен начин и със силата на тялото. Понеже в новото видео на Фики явно ще видим някоя драма, а певеца е трябвало да разбие въпросното „стъкло“ с главата си, той така се фраснал по носа, че мигновено отекла кръв от него. 

Явно режисьорите не са разяснили на Фики за специалния начин, по който трябва да се удари съоръжението, и той буквално си разбил носа. Певеца веднага е бил откаран в „Пирогов“ за преглед, където лекарите установили, че за щастие певеца се е разминал само с кръвоизлив от силния удар и няма счупвания, писаха колегите от HotArena.net. Заради инцидента обаче се наложило певеца да отложи участие в пловдивска дискотека, а на негово място се появил Борис Дали, който забавлявал почитателите на кръшните ритми до сутринта.