Заместничката на Емануела пред операция

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

За да влезе във форма, тя всеки ден тренира като луда във фитнес залата. Това довело до сериозно претоварване и тези дни певицата ще ходи на преглед при специалист чак в Турция. Алекса, която бе обявена за заместничка на Емануела, няма доверие на българските медици и затова ще пътува до южната ни съседка. Според запознати, имало съмнения за скъсан менискус и вероятно ще се наложи операция.

Наш източник издаде, че от известно време певицата е ухажвана от турски милионер, което дава отговор на решението й да се лекува точно в комшийската държава. Най-вероятно платежоспособният баровец е уредил преглед при най-добрия специалист, за да е сигурен, че всичко ще бъде наред с неговата изгора.

Певицата е силно притеснена, тъй като има насрочена дата за снимки на нов видеоклип след две седмици. Ако нещата се усложнят, тя най-вероятно трябва да отложи всичко, от което ще загуби много пари, тъй като всичко вече е платено и локациите са капарирани. От екипа й я успокояват, че ако се стигне до операция, ще измислят сценарий, в който да я снимат с патерици, и по този начин ще превърнат проблема в ефект.

Красимир КРАСИМИРОВ