Сандра Бълок е най-красивата жена на света

1
Добави коментар

Сандра Бълок бе обявена за най-красива жена на света за 2015 г от списание „Пийпъл“, нареждайки се така след хубавици като Гуинет Полтроу, Джулия Робъртс и миналогодишната носителка Лупита Нионго.

Сандра Бълок е най-красивата жена на света

Петдесетгодишната носителка на „Оскар“, известна с чувството си за самоирония, заяви, че първоначално е помислила отличието на списанието за „смешно“. „Истинската красота е дискретна, особено в този град“ /Лос Анджелис/, каза тя пред „Пийпъл“.

Според нея е по-важно да си добър човек, добра майка, да се стараеш като приготвяш обяда и да пропуснеш някого пред себе си, като го видиш, че бърза“. Сандра Бълок спечели „Оскар“за най-добра актриса през 2010 г. за ролята си във филма „Сляпата страна“ („The Blind Side“).

Същата година тя обаче е „отличена“и със „Златна малинка“за най-лош актьор за изпълнението си в „Луда по Стийв“. Обикновено актьорите не отиват да си получат наградите „Златна малинка“, но Сандра Бълок направи изключение, като отиде да си вземе „отличието“и с този си жест спечели симпатията на още повече фенове.

През 2014 г. Сандра Бълок бе класирана на първо място като най-високоплатена актриса в Холивуд за предходната година за ролята си в „Гравитация“. /АФП /