Офис мебели, мебели за дома, производители и вносители. Търговия с мебели, цялостно обзавеждане, регистрации на фирми от…

11
Добави коментар
eliana777
eliana777

 

По този начин бихте могли да възстановите хармония в него, да привлечете любовен партньор, ако все още нямате такъв, да направите децата си щастливи, да увеличите банковата си сметка.

Така наречената „мъртва енергия“ спира физическия и душевния растеж на семейството като цяло и на всяка личност поотделно. Ако домът ви е разположен на югоизток, най-вредният сектор в него се намира на запад. Ту съветва, че там е най-добре да поставите златисто будистко молитвено флагче.

Можете да го намерите в китайските магазини. Ако апартаментът или къщата ви гледат на юг, е желателно да отглеждате растение на югозапад. Ако разположението е югозападно, на юг поставете стомна с вода. В случай, че домът ви е обърнат на изток, сложете цветето на североизток.

Квартирите със западна ориентация също могат да бъдат прочистени от мъртвата енергия със саксии и цветя, но на югоизток. При североизточната ориентация поставете растенията на изток. При северна е нужно молитвено флагче в северозападния ъгъл на жилището. Ако пък то гледа на северозапад, засадете голяма растение на север.

Има и още един вид отрицателно въздействие, което е наречено „убийствена енергия“. Тя непрекъснато предизвиква здравословни проблеми, някои от които могат дори да бъдат с летален край. Ако домът ви гледа на югоизток, поставете стомна с вода на югозапад.

Ориентиран ли е на юж, сложете ярко осветление на запад. В жилища с югозападно изложение енергията пак се неутрализира със силна лампа, но на югоизток.

Ако сте с източно изложение, светлината трябва да е на северозапад. В случай че квартирата е обърната на запад, лампата трябва да е на юг. Ако е североизточна, поставете воден източник в северния му ъгъл. В домовете със северно изложение е нужна стомна вода на североизток, а в тези със северозападно – ярка светлина на изток.

(По материали на вестник „Всичко за семейството“)

 

 

< Предишна

 

Следваща >