Как да продаваме успешно в интернет

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Спонсорирани връзки:

Как да публикуваме обявата си в интернет

В интернет можете да публикувате обяви, напълно безплатно. Има стотици български портали за обяви, в които можете да публикувате. Единственото изискване е да си направите регистрация, която отнема по-малко от минута.

Преди да пуснете вашата реклама в някой от многото сайтове за обяви е важно да знаете, че потребителя вижда само най-важната и необходима информация за него. Внимателно трябва да помислите за заглавието на обявата, защото целия смисъл на рекламата се крие в него и ако заглавието не съдържа основното, което предлагате, няма да постигнете желания ефект.

Също така трябва заглавието на обявата, а и цялото съдържание трябва да бъде подходящо спрямо аудиторията, за която е предназначена. Примерно, ако обявата ви е насочена в развлекателната сфера, то тя трябва да бъде в шеговит стил и обратното, ако е в бизнес сферата, трябва да формулирате текста в сух бизнес тил. Най-добре е заглавието да бъде кратко и информативно, като в текста под обявата ще съдържа допълнение и потвърждение на заглавния текст. Хората не обичат да четат дълги обяви, за това използвайте кратки изречения с не повече от 6-7 думи. Избягвайте да изтъквате, какво правите най-добре в обявата, защото много хора ще погледнат съмнително на нея и най-вероятно ще преминат към следващите обяви. Включете в обявата и различни промоции и отстъпки, ако ви е по възможностите, така ще привлечете повече клиенти, които да се възползват от вашите услуги. Не бързайте да публикувате обявата си веднага, преди да натиснете бутона за публикуване, старателно я прегледайте за правописни грешки, защото неграмотно написаните обяви отблъскват хората.

Всички сайтове за обяви си имат различни правила за публикуване на обява и ако не ги спазвате, най-вероятно ще бъдат премахнати или изобщо няма да бъдат одобрени за публикуване от администраторите. Публикувайте вашите обяви по-често и в повече сайтове за обяви, защото колкото по-назад отиде вашата обява, толкова по-малък е шанса някой да я забележи. Повечето портали за обяви предлагат възможността да направите вашата обява VIP и по този начин тя да бъде постоянно на видно място.

Спонсорирани връзки: