Работно Облекло

1
Добави коментар

Фирма Диляна ЕТ е с над 20 годишен опит в производството на работни облекла. От самото си създаване до днес тя се стреми да усъвършенства непрекъснато своята продукция, като разработва нови модели, които отговарят на изискванията на БДС. Платовете и материалите използвани при изработка на облеклата иамт спецификация от производителите. Ние развиваме своята дейност в няколко направления, основните от които са:

Работни прахозащитни облекла Медицински и хирургически Ресторантьорски и хотелиерски Униформени и нестандартни облекла Униформи за ученици (модели по желание на клиента)

Фирмата предлага следния асортимент:

Гащеризони Полугащеризони Работни якета Елеци Цели костюми Панталони Манти Туники Тениски

Диляна ЕТ изпълнява и индивидуални поръчки на клиента за изработване на: Дамски блузи, поли, рокли и панталони, мъжки ризи, ловно облекло.  Работното облекло произведено от нас се ползва от потребителите с истинско удоволствие. То е удобно, практично, многофункционално, подходящо за нуждите на строителни работници, работници в автосервизи, бензиностанции, медицински служители, работници от хранително-вкусовата промишленост и др. Приятните за окото пастелни цветове, висококачествените материали и кройките в унисон с последните модни тенденции, правят произведеното от нас облекло  предпочитано и желано.

Ние разполагаме с модерна производствена база за работно облекло, оборудвана със съвременна техника и отлично подготвени моделиери, дизайнери и шивачи.

Поддържаме директни контакти с фирмите производители на платове и спомагателни материали – гаранция за конкурентни цени.

Работим по поръчка на клиента. Гъвкавостта на производството позволява бързо преминаване в малки серии с гарантирани конкретни резултати и кратки срокове. Възможни са промени на предлаганите модели (конструктивно и цветово)

Диляна ЕТ изработва фирмени надписи – бродерия, флок и ситопечат

Диляна ЕТ предлага и богата гама от ЛПС (лични предпазни средства), защитни облекла за заварчици, обувки, ботуши, ръкавици, очила, антифони, каски и др. отговарящи на европейските стандарти.

Диляна ЕТ гарантирано качество, конкурентни цени и минимални срокове за изпълнение на поръчките.