Сестрата на Преслава се промени поразително! Вижте на кого заприлича!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Из виртуала упорито се коментира, че сестрата на Преслава- Ивелина Колева май много харесва настоящата съпруга на Християн Гущеров-Мария и иска да заприлича на нея.

Определено се забелязва, че Ивелина доста е променила себе си и е нанесла няколко доста драстични промени по лицето си. Нейни фенове обаче коментират, че ако продължава в същия дух да си коригира устните съвсем скоро ще заприлича на фолк колежката си Мария, която към този момент е ненадмината в размера на устните си сред

Advertisement:

певиците.

Мария не веднъж е била критикувана заради огромните си и изкуствени устни. По всичко си личи обаче, че и Ивелина Колева е тръгнала по нейните стъпки с количествата хиалуронова киселина в устните, които си е сложила. След всички корекции, които си е нанесла, фолклорната изпълнителка по-скоро е започнала да прилича на Мария Гущерова, отколкото на кръвната си сестра Преслава. Която, между другото, също не е с малко корекции по себе си.

Каквото и да говорим за външния вид и

на двете сестри, факт е, че те са изключително музикални, имат прекрасни гласове, изявяват се като професионалистки и почитателите на фолклора и поп-фолка ги харесват изключително много. А да не говорим и колко много отслабнаха те от старта на музикалните си кариери до сега.

И все пак, според повечето коментари за промените на двете пайнерки, които се пишат из виртуала, те са били много по-чаровни преди, когато нямаха толкова много корекции по себе си, писаха колегите от HotArena.net.