Ужас! Змия ухапа дете в хранителен магазин!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Майка и дете обикаляли в местен магазин за хранителни стоки. Всичко било както обикновено. Жената пазарувала, а детето се возило в количката за покупки, както правят повечето деца. В един момент обаче от мрежата с картофи, която се намирала много близо до детето, изпълзяла змия, която го ухапала. 

Малчуганът веднага се разпищял, а родителката го сграбчила уплашена, след като видяла змията до него. Жената реагирала скоростно и веднага завела детето в Спешния център на курортния град, от където я успокоили, че змията, ухапала сина ѝ не е отровна. Медиците обработили раната на детето и го пуснали да се прибира вкъщи с мама.

След като инцидента бе разгласен в медиите, редица виртуалци започнаха да питат как точно змията е попаднала в мрежата с картофи и къде е бил персонала на магазина?! Притеснени майки, пък, изказаха мнение, че много трябва да се внимава и с останалите продукти, които са в мрежи, защото явно в тях се крият разни опасни животни. 

За сега майката на ухапаното от змия в магазин дете не е коментирала дали ще подаде оплакване срещу магазина, в който се случи нелепата случка. Факт е обаче, че ако някой си беше свършил работата в магазина както трябва, този инцидент едва ли би се случил.