Разберете на коя фолк дива най-много приличате! Вижте как!

1
Добави коментар

В последно време поп-фолк музиката у нас набира все по-голяма популярност, особено сред малките и подрастващи деца. Редица малчугани, като предимно това са момиченца, се стремят да подражават на какичките, които се въртят по музикалните канали, където преобладават кръшните ритми и често децата се стремят да заприличат на някоя от фолк дивите. Това до известна степен не е много хубаво, заради скандалния имидж, който са си изградили в обществото поп-фолк певиците, но в крайна сметка всеки си има право на мнение и вкус, и никой не може да нарежда на другия каква музика да слуша. А, ако и Вие се чудите на коя поп-фолк певица приличате най-много, сега вече можете да разберете със страхотното приложение на IgraiGo.com.

Advertisement:

Advertisement:

Ако се чудите коя певица Ви е по-любима и не можете да прецените кой стил на обличане, поведение и прочие, повече ще Ви подхожда на Вас, сега можете да разберете с уникалното и забавно приложение „На коя чалга певица приличаш?“ от IgraiGo.com. Само с въвеждане на Вашето име то ще изчисли коя чалга певица най-много се доближава до Вашият стил. Разбира се, на същия принцип можете да разберете и някоя Ваша приятелка или позната на коя фолк певица прилича, а след това можете да споделите резултата на стената ѝ във Фейсбук. 

И не забравяте, че сайтът IgraiGo.com е създаден преди всичко и най-вече с цел забавление и приповдигане на настроението Ви. 🙂