Калина Паскалева скандализира! Светска двойка убила бебето си, но потулили случая!

1
Добави коментар

Бруталното насилие на акушерка, над току-що родено дете, изправи на нокти цялата страна! Много известни личности реагираха на случилото се, като порицаха жената, за малко не убила новороденото дете. Измежду многото реакции, повечето еднотипни, нямаше как да не изпъне тази на моделката, преквалифицирала се в писателка, Калина Паскалева, отбелязват колегите от skandalno.net.

Advertisement:

Advertisement:

Калина, използва профила си, в социалната мрежа, за да разкаже доста интересна история. Родна ВИП двойка, от каймака на обществото, се сдобила с дете. Бебето определено не било очаквано, още по-малко желано. Както майката, така и таткото били добре познати в хайлайф средите, у нас, най-вече с любовта си към забранените от закона субстанции и алкохола. Те са горди собственици на семейно заведение, където от сутрин до вечер купонясват само с отбрани приятели. Всичко това, не се променило и след появата на бебето им. Всъщност, двойката не се сещала за него, докато някой не ги попитал къде е или как е най-малкият член от семейството им.

Една вечер, двамата випаджии, под влиянието кой знае на какво решили да изкъпят отрочето си… във вряла вода!!! Ощавеното дете, починало малко след случката. За неговата смърт, обаче родните медии не писаха и не правиха интервюта, иронично отбелязва Паскалева. Убийството, както и самото съществуване на бебето били потулени от майка му и баща му, благодарение на дебели връзки и щедри рушвети, смята писателката.

Калина смята, че този потулен случай, доста прилича на драмата с акушерката, която едва не уби дете. Единствената разлика между двете трагедии, според ексмоделката е, че за майката и бащата сварили детето си никой не е разбрал…