Тази подправка, която използваме всеки ден, ще премахне целулита и мазнините по корема Ви безотказно!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Става въпрос за любимия на много хора черен пипер. Да, точно така! Именно черният пипер се оказа една от най-ефикасните подправки, която бори целулита, мазнините по корема, а също така влияе много добре на организма. Колегите от Bradva.bg обаче разкриха, че черния пипер има и лечебни сили. 

Всъщност, черния пипер е полезен във всяко едно отношения, за нас и домакинството. Той служи за подправка на вкусотийте, които си приготвяме вкъщи, а освен това може да бъде и доста мощен консервант. Или с други думи, храната, която е подправена с черен пипер издържа доста по-дълго време вреди да се развали от храната, която не е овкусена с него. 

Освен тези уникални свойства, черният пипер е и много мощен оксидант. Има антибактериално и антимикробно действие. Стимулира храносмилането, убива бактериите в стомаха, стимулира кръвообръщение и ускорява метаболизма. Именно тези му качества го правят една от най-добрите подправки в борбата с килограмите и целулита, заради които е толкова предпочитан от повечето дами и мъже, които се грижат за стройните си форми.