Пране на седалки на автомобил

1
Добави коментар
Mr-Clean.bg
Mr-Clean.bg

Пране на седалки на автомобил

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Ако трябва да сме честни пред себе си, прането на седалките на автомобила са ни последна грижа. Сменяме масло, надкладки, филтри, но за изпиране на автотапицерията не се и замисляме. Много от нас прекарват голяма част от своето ежедневие в колата. В автомобила ядем, пием кафе, безалкохолно, а след това само изтупваме седалките или стелката. За това ние от „Мистър Клийн” се заехме със задачата да осигурим едно качествено пране на седалки на автомобила ви.

Получете оферта за професионално пране на салон на автомобил в София на 0876 690 044.

Как изпираме седалки на автомобил? Първа стъпка – оглежда се салона на колата дали има петна или участъци с по-силна замърсеност, за да може да се напръскат със съответния препарат в зависимост от петното.Втора стъпка –  петното или по-замъресения участък се третират посредством четка с мек косъм и се оставя препарата да подейства.Трета стъпка – това е момента, в който се започва с прането на тапицерията на автомобила. Пране, което е по-известно с метода на спрей екстракцията. Този начин за изпиране е най-ефикасен, защото под силно налягане се впръсква препарат и едновременно с това се изсмуква разградения вече боклук, който е запечатан в автотапицерията.Четвърта стъпка – след като екипа от професионалисти са приключили с прането на тапицерията на автомобила, почистват таблото на автомобила със специален детергент.Пета стъпка – ароматизиране по ваш избор! Защо да изберем пране на тапицерия от „Мистър Клийн”?

Избирайки нашият екип вие получавате не само качествена услуга! Вие пестите време и пари. Време, тъй като в удобен ден и час за вас, нашите професионалисти ще извършат услугата на посочен адрес от вас. По този начин, докато вие сте на работа, в къщи или се наслаждавате на следобедното кафе, вашият автомобил ще бъде изпран. Пари, защото ние ви предлагаме цена, която малко други фирми могат да предложат!

След прането на тапицерията, тя остава леко влажна и ще изсъхне от 30 минути до 2 часа в зависимост от степента на замърсяване.

Изперете днес тапицерията на колата с „Мистър Клийн“

Свържете се с нас на 0876 690 044, за да поръчате професионално пране на седалки за вашия автомобил. Кажете ни от каква услуга за вашето превозно средство се нуждаете, големината и степента на замърсеност, а ние ще ви дадем безплатна оферта по телефона. Експертите от „Мистър Клийн“ ще се погрижат да върнат комфорта при пътуване с автомобила ви!