Масло от Перила 1000 мг 90 дражета | Source Naturals

1
Добави коментар
biomall
biomall

Масло от Перила 1000 мг 90 дражета | Source Naturals

Богат източник на Омега-3 мастни киселини
Има противовъзпалително свойство
За добра детоксикация на организма
Помага за възстановяване на черния дроб
Масло от Перила 1000 мг 90 дражета на изгодна цена поддържа здравето на сърцето

Какво представлява Масло от Перила?

Perilla Oil (Масло от Перила) от Source Naturals е хранителна добавка, която е изключително богат източник на Омега-3 мастни киселини и алфа-линоленова киселина (ALA). ALA има способността на поддържа функциите на много органи и системи в организма. Подпомага имунната система, ставите и мозъка.

Перилата (Perilla frutescens) е многогодишно растение, което се отглежда в Индия, Китай и Япония. Отглежда се лесно, обича слънчевите места и е изключително красиво растение. Стъблата достигат височина до 1 метър. В много от азиатските земи се е използвало като лекарство. През 1800г. Перилата е пренесена и в Америка и Европа. Перилата (Perilla frutescens)  е богата е на минерали и витамини.

Как действа Масло от Перила на дражета?

Масло от Перила 1000 мг 90 дражета от Source Naturals поддържа сърдечно-съдовата система и мозъка. Perilla Oil е хранителна добавка на супер цена, която може да помогне при артрит и различни проблеми със ставите. Използва се при кожни проблеми, като акне. Заздравява чупливите нокти. Масло от Перила на дражета помага при разширени вени, проблеми с капилярите и при наличие на кръвни съсиреци. Има благоприятно действие при стерилитет и ПМС (предменструален синдром). Богатото на Омега-3 мастни киселини масло от перила може да регулира кръвното налягане и холестерола в кръвта. Perilla Oil от Source Naturals помага при депресии. Използва се при някои възпалителни процеси, поддържа ноктите, кожата и косата. Освен това се грижи за здравето на опорно-двигателната система.

Омега 3 масните киселини имат много важно значение за организма, тъй като помагат за нормализиране на хормоналния баланс и за поддържане на храносмилателната система. Поддържа функциите на мозъка, ставите и кожата. Преди хиляди години в източната медицина маслото от перила се е прилагало при висока температура, астма и кашлица. Има антисептично и антимикробно свойство.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 дражета 2 пъти дневно с храна.

Дозировка: 3 дражета

Дози в опаковка: 30

Състав
Стойност
%ПДД

Калории 
30
 

Калории от мазнини
25
 

Общо съдържание на мазнини
3гр 
5%

Наситените мазнини
0гр
<1% 

Транс-мазнини
0гр 

Масло от перила
3гр

Добив:
 
 

Алфа-линоленова киселина (омега-3) 
1.65гр
 †

Линолова киселина (омега-6)
450мг 
 †

Олеинова киселина (омега-9)
390мг 
 †

* Дневните дози (% DV) са базирани на 2000 калории.

† Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, глицерин и пречистена вода.

Не съдържа: мая, мляко и млечни продукти, яйца, глутен, царевица, соя, пшеница, захар, нишесте, сол, консерванти, изкуствени оцветители, овкусители и аромати.

Важно: Не използвайте, ако печатът на опаковката е счупен или липсва. Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца. Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт. Хората, които взимат антикоагулантни или антитромбоцитни лекарства по рецепта, трябва да се консултират с лекар преди да приемат този продукт. Не е за локално приложение.

Още интесена информация за Перила:

Листата на перилата могат да достигнат около 15см височина и имат тъмнозелен цвят с пурпурни петна. Краищата на листата на къдрави и мъхести. Могат да бъдат използвани като подправка за супи. Нарязани заедно с джинджифил се прилагат и към китайските пържени ястия. Семената на перилата се използват за ароматизиране на сосове и бонбони, тъй като от тях се получава ароматно етерично масло. В растението перила е открит един алдехиден изомер, който е около 2000 пъти по-сладък от захарта. Запарена като чай може да се използва при алергични реакции, астма, кашлица, запек, повръщане и настинки.

Учени от Кирай, Япония и Финландия работят върху ново приложение на Перилата. Те използват екстракт от листата като средство за лечение на алергии.