Конкурси всякакви: Спечелете всеки ден ваучер на стойност 150 лв.

1
Добави коментар

Краен срок – 10 май 2015

В периода 4-10 май ти предлагаме всеки ден ваучер за 150 лв!

Искаш да направиш специален подарък или мечтаеш за определен продукт, но имаш нужда от помощ? Абонирай се и участвай в тегленето за ваучер на стойност от 150 лв!

Искаш ли да го спечелиш? Всичко, което трябва да направиш е да се абонираш и ще разбереш на следващия ден дали печелиш!

През всеки работен ден ще теглим по един печеливш.В тегленията за всеки конкретен ден от кампанията ще участват само тези лица, които са се абонирали за бюлетина през този ден.
За да участва в кампанията “Абонирай се за бюлетина на eMAG.bg!” всяко заинтересовано лице трябва да се абонира за бюлетина на eMAG в периода 4 – 10 май 2015г. на сайта www.emag.bg. Печелившите ще бъдат изтеглени по номера за участие, който ще получат по имейл. Участниците, които имат създаден акаунт също ще получат имейл за потвърждение за записване за участие в Кампанията.

За всеки ден от кампанията ще бъде определян по един печеливш. В тегленията за всеки конкретен ден от кампанията ще участват само тези лица, които са се абонирали за бюлетина през този ден. Лицата, които са създали аканут също следва да получат имейл с код за участие в Кампанията.

Наградите се състоят от 7 (седем) ваучера на стойност от 150 лв. всеки, които ще бъдат раздадени на 7 (седем) печеливши участници.

Наградният фонд на кампанията е настойност от 1050 лв. (вкл. ДДС)

Ваучерите могат да бъдат използвани за закупуване на продукти от сайта www.emag.bg в продължение на 1 (един) месец от датата на получаването им.

Първият победител, т.е този за 4-ти май, ще бъде определен на 5 май 2015г. Всеки следващ печеливш ще бъде определян в деня, следващ този, за който се тегли съответната награда. Печелившите за дните петък, събота и неделя ще бъдат изтеглени в понеделник (11 май 2015 г.). Тегленето ще бъде публикувано на блога на сатйа www. emag.bg. Името на победителя ще бъде публикувано на блога на eMAG.bg както и на официалната Facebook страница eMAGbg.

Всеки победител ще получи награда състояща се от ваучер на стойност 150 лв., издаден и изпратен в електронен формат (на имейла, с който печелившият се е регистрирал за кампанията). Общата стойност на ваучера ще бъде 150 лв.