Луиз Хей – Излекувай Живота Си

10
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

16:34
//

0
коментара

//
Katya Vicheva
// Category:

Luiz
,
prilojna psihologiq
,
si
,
живота.си
,
излекувай
,
книги
,
Луиз
,
онлайн
,
хей

//

Поръчай Книгата ТУК
В своята книга Излекувай живота си Луиз Хей предлага множество техники, които ще Ви помогнат да се справите с ниското самочувствие и да придобиете повече увереност в себе си. Независимо какъв е проблемът, според авторката ниското самочувствие и липсата на увереност се дължат на липса на любов към себе си.

Луиз Хей ни учи, че за да успеем в живота, първото и най-важно нещо, което трябва да научим, е как да обичаме себе си. Както ще видите от книгата, това на пръв поглед елементарно нещо, в действителност може да се окаже много трудна за изпълнение задача. Липсата на любов към себе си рядко идва просто така. Често нейните корени са дълбоко в нашето детство. Още тогава, на този ранен етап, много хора развиват грешни представи за себе си, които ги ограничават цял живот и им пречат да развият своя творчески потенциал и да се реализират като личности. Не позволявайте това да се случи и с Вас.

Още щом започнете да четете книгата на Луиз Хей и да изпълнявате упражненията в нея, Вие веднага ще усетите промяна. А ако изпълнявате всичко написано от Луиз Хей стриктно в продължение на един месец, Вие ще забележите голяма промяна в себе си и в своя живот. Ще започнат да Ви се случват все по-хубави и по-хубави неща, и Вие ще се почувствате щастливи. Това в крайна сметка ще премахне Вашата занижена самооценка и Вие ще придобиете повече самочувствие и увереност в себе си, защото ще сте разбрали къде се коренят голяма част от Вашите погрешни и негативни представи.

Книгата на Луиз Хей е изградена като отделни сеанси, така че Вие ще имате чувството, че се намирате на сеанс с нея. Упражненията в нея са лесни, логично свързани и ще Ви помогнат да постигнете конкретни практически резултати.

Създай сайт безплатно – Безплатен хостинг и домейн

0
коментара за тази публикация

Сподели мнението си за статията