Деляна Маринова-Джуджи: Не обръщам внимание на форумите и жълтата преса!

3
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

В специално интервю за bliasak.bg чаровната Джуджи сподели как се справя с приключението „Като две капки вода“ и дали би приела да участва в друго риалити предаване.

Джуджи, с това пеене много натоварено ти стана!

Джуджи: Ужас! Какво да правиш, ама сега какво!? Скоро приключваме, така че всичко ще е наред.

Имаш около месец да спечелиш!

Джуджи: След днешния лайф остават още два! Защо да не спечеля? Стават чудеса! Който участва, може да спечели!

Добре ли се чувстваш сред артисти и певци?

Джуджи: Много добре! Те по принцип са ми любими като хора. Винаги съм обичала артистите и певците. Имам много такива приятели в личния си живот. Съвсем се чувствам в свои води, както се казва.

Успя ли да се сприятелиш с някой от екипа?

Джуджи: Да, всички станахме приятели. Когато прекараш определено време с група хора, то става неизбежно. С малки изключения се познавах с всички от преди това. Сега се запознах с Ненчо и Криско. Не ми е никакъв проблем да си общувам с тях, много е забавно и всички са много готини. Групата ни е страхотна!!!

Съжаляваш ли, че участваш или си доволна?

Джуджи: Нито за миг не съм съжалявала, напротив много съм щастлива от факта, че ме поканиха да участвам в това шоу. Ще съжалявам много, като свърши! Ще ми липсва! В началото ми беше трудно, защото не съм актриса или певица. Но с течение на времето научих много неща в „Както две капки вода“. Сериозно, в момента се чувствам прекрасно!

Не те ли дразнят коментарите по форумите, че не можеш да пееш?

Джуджи: Не ме дразнят, да ти кажа откровено. Не обръщам внимание на това, което се пише по форумите и жълтата преса. Дори не знам и какво се пише. Нямам време да се занимавам с такива елементарни неща.

Как започна приятелството ти с Гала и работата в телевизията?

Джуджи: С Гала се познаваме от много години, още от времето когато започна „На кафе“ през 2000 година. Покойния астролог Иван Станчев ни запозна. По-късно съвсем случайно се получи така, че да работим заедно. Имаше едно спиране на предаването за определен период и след, като го възобновиха през 2009 година, Гала ме покани да участвам. Имаше една дамска рубрика с Гала, Кремена Халваджиян, Ина и аз. Тя беше тип „Сексът и градът“, а ние си я бяхме кръстили „Сексът и кафето“. След това рубриката падна от ефир, предаването претърпя доста концепции, но аз останах да си правя тази рубрика за светски новини, която кръстихме „Джуджи нюз“.

Защо Джуджи?

Джуджи: Защото така си казваме в компанията. За телевизия е доста приемливо, защото е кратко и звучно. Някак си спонтанно стана.

Астрологът Иван Станчев предрече ли ти, че ще станеш звезда?

Джуджи: (смее се) Предрече ми, че ще се занимавам с телевизия, но не и, че ще стана звезда. А и аз не знам дали съм станала звезда! 

Би ли участвала в някакво друго риалити шоу?

Джуджи: Зависи от шоуто. Аз внимателно си подбирам ангажиментите, с които се захващам. Ако получа някакво интересно предложение, защо не. Не бих участвала в някакво шоу на всяка цена.

Синът ти добре ли е вече?

Джуджи: Синът ми е добре. Той много бързо се възстанови. Сега му предстои да му махат пироните от краката. Това не е нещо сложно. Добре е! Ще бъде студент от есента, ще учи психология. Той си взе урока и животът продължава по най-добрия и хубав начин.

Какво обичате да правите семейно? Къде почивате обикновено?

Джуджи: С мъжа ми обичаме да обикаляме из Европа с кола. Това ни разтоварва. Съвсем стандартно да кажа, не правим нещо, което е свръх естествено. (смее се) Това е, обичаме да пътуваме най-вече.