Сравниха Фики с Икебаната!

13
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Синът на Тони Стораро – Фики, пусна нов видеоклип, в който отново демонстрира мускулите си. Феновете на този стил музика обаче са категорични, че им е писнало вече от това демонстриране на анаболно тяло. Те смятат, че Фики има проблем със себе си и дори го обвиниха в нарцисизъм.

В една от визиите в новия си клип Фики е с дълга до раменете коса, която си присадил чрез т. нар. екстеншъни. Не успя да влечатли феновете, напротив – подиграха му се и го сравниха с Деян Неделчев – Икебаната. Социалните мрежи буквално се заляха с колажи на двамата артисти. Имаше и привърженици на мускулягата, които го припознаха в образа на известния актьор Освалдо Риос, нашумял покрай сапунените сериали, най-вече с участието си в „Казандра“.

Татиното синче обаче показа най-накрая тренирани крака. Явно си е взел забележка от подигравките, че няма симетрия между горната и долната част на тялото му.

В крайна сметка, повече внимание се обърна на видеото, снимано в Гърция, отколкото на парчето на Фики. Негативните коментари преобладават, което не се е случвало скоро. „Писна ми от това изкуствено нещо в ефира на „Планета”! Не знам, но в песните си той все намира начин да се вмъкне нещо за добро момче или нещо подобно.

Някой се предлага на пазара сам самичък. Дано излъчването и непрестанното лансиране по „Планета” се прекъсне“; „На някои части от клипа щях да повърна ритуално! Предлагам той да се пласира в някоя порно индустрия. От клипа става ясно, че лирическият герой има пари да си купи дрехи… Но в крайна сметка си е право момчето – всеки показва това, което има – певиците показват дупе и цици, този – мускули“, са само част от коментарите в Интернет за новата песен „Бум“ на Фики.

Красимир КРАСИМИРОВ