Сто и петдесет хиляди видяха OneRepublic в Канада, следва Европа видяна 263 коментари 0

3
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Десет града и над сто и петдесет хиляди зрители станаха част от първата вълна на турнето на OneRepublic в Канада. Грандиозното шоу, което ще видим и в София след точно три седмици (на 2 юни) за пореден път доказва, че бандата, която е в пика на своята кариера, готви много изненади за своите почитатели. Над двучасови концерти, включващи най-големите им хитове, както и кавъри на нашумели парчета, взривиха напълно разпродадените зали в Монреал, Торонто, Ванкувър, Квебек и други градове отвъд океана.

Междувременно стана ясно, че фронтменът на OneRepublic ще пристигне със семейството си за шоуто на звездната банда в София. Райън Тедър и съпругата му Женевив ще пътуват заедно по време на европейското им турне и са заявили президентски апартаменти на всяка тяхна спирка. Причината за това е, че най-вероятно те ще вземат със себе си и по-големия им син Копланд. По-малкият – Майлс, се роди през септември и Женевив ще се отдели за първи път от него по време на пътуването им из Европа.

След по-малко от три седмици момчетата потеглят за Израел, следва и Европа. Първата европейска спирка на бандата е Скопие, веднага след това момчетата от OneRepublic ще пристигнат в София. Детайли за грандиозното шоу на 2 юни ще станат ясни съвсем скоро, но от бандата обещават незабравима вечер, която ще накара публиката да иска да отиде отново на техен концерт.

Шанс да се срещнат със своите любимци от OneRepublic в деня на шоуто ще получат осмелилите се да покажат своя талант. От днес (12 май) до 25 май в столичния The Mall всеки желаещ да види отблизо бандата може да се включи в надпреварата за спечелване на покана и среща с тях по време на концерта им в зала Арена Армеец на 2 юни. За целта желаещите трябва да демонстрират своя талант в кабината на предаването на BTV „България търси талант“, която се намира на входа на търговския център.

Билети за концерта може да откриете в мрежата на EVENTIM, включително и на 51 OMV бензиностанции в цялата страна. За повече информация: eventim.bg и omv.bg. Цените на билетите са от 65 до 110 лв.

Столицата ни е част от едноименното турне NATIVE, представящо албума с най-много хитови сингли до момента, сред които “Feel Again,” “If I Lose Myself,” “Counting Stars,” “Something I Need,” “Love Runs Out,” и “I Lived.”. Албумът достигна номер 4 в класацията на Билборд 200 и номер 9 в UК Album Chart.