Специални цени за настаняване на гости и посетители на състезанието Балканска Кулинарна Купа

3
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Статията не е част от редакционното съдържание на „Дневник“. В секцията „PR Сфера“ на Dnevnik.bg се публикуват съобщения на компании.

Официалният домакин и спонсор на първото издание на БАЛКАНСКА КУЛИНАРНА КУПА „ИЗКУСТВОТО НА ХРАНАТА В ХОТЕЛА“ –  MAJESTIC BEACH RESORT, Слънчев бряг обяви специални цени за настаняване на гости и посетители на състезанието. Присъствието и в трите дни на кулинарната надпревара е безплатно.

Настаняване в двойна стая:  две нощувки с включени закуски и вечери – 169 лв. три нощувки с включени закуски и вечери – 254 лв.

Настаняване в единична стая:  две нощувки с включени закуски и вечери – 127 лв. три нощувки с включени закуски и вечери – 211 лв.

За повече информация се свържете директно с хотела: Тел.: +359 554 21500 E-mail: [email protected]

Сред записаните отбори и индивидуални участници са състезатели от България, Македония, Румъния, Словакия, Сърбия и Хърватия. Те ще докажат своите умения в приготвяне на петстепенно меню, рибно меню и карвинг декорация.

Професионалното обезпечаване на БАЛКАНСКА КУЛИНАРНА КУПА е възможно благодарение фирма ТИРОЛ Сервиз  – представител на FAGOR и MENU SYSTEM за България, компанията DOTEL – представителят на VILLEROY&BOCH за България, фирма ТОМЕКО и техния ДЕМОНСТРАЦИОНЕН РЕСТОРАНТ ShowHow.

Сред партньорите на международното състезание са и Институт за Кулинарни Изкуства при ВУМК, Интер Експо Център, фирма BeColor , eventA Communications,  Nektar Natura, Бултекс 99 , WINEBOX, както и най-голямата конференция за туризъм в България – Travel Academy. Подаръци за журито и всички участници осигуряват и австрийската фабрика за висококачествени подправки КОТАНИ и натуралният колаген INVENTIA ®.

Състезанието се осъществява с любезното партньорство на БХРА – Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, АБТТА – Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти и БАТА – Българска асоциация на туристическите агенции. Медийни партньори са телевизионните канали tv7 и news7, както и онлайн изданията Бакхус, Дневник, Капитал, Преса, Vagabond, Travel News, Fakti.bg, ThExperts, B2b media, Marketing360, Fkusno и лидерът във външната реклама Метрореклама.

Генерален спонсор на първото издание на БАЛКАНСКА КУЛИНАРНА КУПА „ИЗКУСТВОТО НА ХРАНАТА В ХОТЕЛА“ е МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ , а организатори ОРГАНИК АРТ ЕООД и КРОКМАЧ ЕООД.

За да следите всички новини за БАЛКАНСКА КУЛИНАРНА КУПА се абонирайте за бюлетина  или се присъединете към нас в социалните мрежи Facebook, Google+, Pinterest и Twitter.