ВИЖ как реагират рускините, когато някой внезапно ги целуне на улицата! (ВИДЕО)

3
Добави коментар
biliana
biliana

Знаете ли как реагират рускините, когато непознато момче реши да ги целуне? Всъщност той пита дали може да се снима с тях, но неговите намерения са съвсем други. След като вече е близо до тях, той ги целува и изчаква да види тяхната реакция на тази неочаквана целувка 🙂 Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Хареса ли ви клипчето?

Вие как бихте реагирали на мястото на момичетата?

87

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 0.4 ( 2 votes)
87

Знаете ли как реагират рускините, когато непознато момче реши да ги целуне?
Всъщност той пита дали може да се снима с тях, но неговите намерения са съвсем други. След като вече е близо до тях, той ги целува и изчаква да види тяхната реакция на тази неочаквана целувка

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара